Тизер першого українського агросеріалу "Фермери" вже у мережі

You can watch the teaser on YouTube.

Переглянути тизер можна на каналі YouTube.

Вперше широкій публіці тизер мінісеріалу "Фермери" було представлено 27 жовтня на святі сімейних молочних ферм, яке пройшло у місті Здолбунові Рівненської області. На події зібралися понад 500 відвідувачів, серед яких були переважно фермери та керівники з галузі сільського господарства.

Відеороботу було знято за підтримки Українського культурного фонду. Ролі зіграли актори Рівненського обласного академічного музично-драматичного театру: Ніна Ніколаєва, Станіслав Лозовський, Олег Пшин, Оксана Островська, Сергій Корнейко, Катерина Лапіна, Діма Ніколаєв. Основні зйомки тизера проходили у Міжнародному аеропорту "Рівне" та на сімейній молочній фермі "Шедевр", у селі Довгалівка Радивилівського району, Рівненської області.

Автором сценарію міні-серіалу "Фермери" став відомий український сценарист Олексій Комаровський. У рамках реалізації проєкту Олексій відвідав різні сімейні молочні ферми Рівненської та Хмельницької областей, поспілкувався з їхніми власниками. У результаті реальні фермери стали прототипами більшості героїв сценарію серіалу. Режисерське бачення серіалу розробив відомий український режисер Роман Бровко (режисер фільмів "Заборонений", "Коли мене полюбиш ти", "Курка", "18+" та ін., серіалів "Два полюси любові", "Протистояння", "Хірургія – Територія кохання" та ін.). Оператором-постановником тизера став рівненський оператор Дмитро Максимчук.

Тепер команда проєкту розпочне активний пошук інвесторів зйомок майбутнього серіалу.

"Наше завдання – зробити цікавий серіал для масової аудиторії, і разом з тим, щоб він популяризував розвиток сімейних молочних ферм. Ми хочемо, щоб історія була повчальною для молоді, легко сприймалася глядачами різного віку", - сказав продюсер міні-серіалу "Фермери" Олександр Гладунов.

Про проєкт

Серіал "Фермери" стане першим українським телевізійним проєктом, у якому, крім побуту селян, буде втілено ідею просування фермерського руху в Україні. Прототипами головних героїв серіалу стали власники сімейної молочної ферми на Рівненщині. Родина повернулася з заробітків, щоб займатися фермерством в Україні.

Ідея створити серіал "Фермери" належить Рівненському обласному благодійному фонду "Любіть Україну", який популяризує проєкт сімейних молочних ферм у Західній Україні. Написання сценарію та створення індивідуального презентаційного пакету для телевізійного міні-серіалу "Фермери" підтримав Український культурний фонд. Грант отримала телерадіокомпанія "Ритм". У рамках цього проєкту було написано сценарій чотирьох серій та знято тизер «Фермери». Проєкт реалізовувався на Рівненщині з серпня до кінця жовтня 2019 року. Сформований у результаті роботи презентаційний пакет буде запропоновано потенційним інвесторам зйомок серіалу.

Переглянути тизер: